divendres, 6 de febrer del 2015

Taronges i llimones

L'experimentació és una activitat molt important per els nens perquè tocant i manipulant és com aprenen tot allò que els volem mostrar de petits. Només experimentant-ho ells mateixos coneixen el resultat de les coses i llavors entenen allò que els volem fer saber. 

Fent aquesta activitat hem parlat de dos fruits d'hivern, la taronja i la llimona, hem vist com era per fora, l'hem olorat, l'hem tallat i l'hem provat. Només donant la meitat del fruit a cada nen hem vist com cada un té la seva manera de provar les coses, n'hi ha que de seguida mosseguen a veure què passa, n'hi ha que primer s'ho miren i llavors actuen, n'hi ha que primer llepen o n'hi ha que no ho veuen clar i no fan res, observen als companys.

Com podeu veure varem fer el mateix procés tant per la taronja com per la llimona. Primer els vam oferir la taronja i va anar prou bé, ja que gairebé tots la van provar tant sencera com després en suc. Però després ens vam trobar amb la llimona... Tots van tenir molta iniciativa, però només de llepar-la es van fer enrere! Només hi va haver alguns que van voler provar-ne el suc. Tot i així ens ho vam passar molt bé!!!

Esperem que gaudiu de l'experiència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada