divendres, 27 de febrer del 2015

Taronges i llimones


La millor manera de conèixer les coses és tocant-les i experimentant amb elles, per això hem decidit continuar experimentant amb dos dels fruits de l'hivern, la taronja i la llimona, per tal que puguin donar-se compte de com són, quin gust tenen...

Primer de tot vam agafar els fruits i els vam tocar, els vam olorar, també hi va haver alguns que, en veure que eren rodons, els varen tirar com si fossin una pilota! Tot seguit els vam tallar en trossos i els hi vam oferir, evidentment sense necessitat de dir-los què havien de fer ells van optar per tastar-los, però hi va haver diverses possibilitats: uns mossegaven la pela, altres xuclaven i altres l'exprimien amb les seves pròpies mans; aquesta última opció ens va permetre agafar els gots i provar el suc.

I finalment, els vam fer servir per pintar!! Enganxant dos papers a la taula i fent servir la pintura corresponent al color del fruit els vam deixar pintar!!

Com sabeu hi ha nens que no tenen cap problema en tocar la pintura o participar activament de les activitat, però n'hi ha d'altres que els hi costa una mica més, i adopten un paper més secundari on observen als companys, no hi ha cap problema perquè l'observació també és una eina molt important i quan ells estan preparats ja fan el pas.

Esperem que gaudiu de les imatges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada